Laatste nieuws | nieuwsarchief


30 maart 2005 | Website PZPC vernieuwd
Het is je ongetwijfeld opgevallen bij het openen van de site van PZPC. Die is in een nieuw jasje gestoken! Verantwoordelijk daarvoor is Frans Hoevers. Onze nieuwe 'webmaster' nam ons stekkie op het world wide web onder handen. 'Maar dit is nog maar het begin', aldus Frans.

'Wat ik nu gedaan heb is nog maar de buitenkant van de site. Veel belangrijker is de structuur. Daar moet ik ook nog aandacht aan besteden.' Dat kost tijd en dat heeft Frans nu 'ff ' niet. Toch heeft hij al kleine dingetjes doorgevoerd. Naast het ' smoelwerk' heeft hij de pagina's aangepast op stijl en opbouw. Ook heeft Frans enkele nieuwe pagina's geplaatst. Zoals het laatste nieuws op deze pagina en het nieuwsarchief wat erachter hangt. Maar ook een pagina contact, zodat de bezoeker weet bij wie hij waarvoor moet zijn.

Toekomstmuziek

Frans zegt nog meer ideeŽn te hebben, maar is daar voorzichtig mee. 'We zijn een kleine vereniging, door weinig handen gedragen. Dat geldt ook voor de site. Je kan wel veel willen, maar dan moeten er wel leden zijn die willen helpen,' aldus Frans. Nog belangrijker is het nut van een toevoeging. Leden moeten er wel iets aan hebben.

Een voorbeeld wil hij wel geven. ' ik denk aan een plek binnen de site voor de jeugd. Zij hebben de toekomst en de site kan ze meer binden met de vereniging. Foto's, verslagen en dergelijke zijn voorbeelden van interactieve pagina's binnen het 'juniorenbad' van de site. Eerst maar eens peilen of er behoefte aan is en wie er wil helpen,' zegt Frans. Als we meer weten is de zomer al weer voorbij en staat het nieuwe seizoen voor de deur.
Nieuwsarchief

De opzet van deze site is nieuw. Daarom is er op dit moment is er geen oud nieuws